Spa i Norge

Norge har et rikt tilbud av spaanlegg, og du finner de over hele det langstrakte landet. Spa i Norge er mer enn bare velvære for kroppen, det er også velvære for sinnet. En rekke anlegg i Norge ligger tett på naturen og her nyter du av fjell, hav og fjord simultant med dine deilige spaopplevelser.

Union Bad & Spa

Geiranger er en av Norges vakreste skatter, og her finner du også Union Bad & Spa. Dette spaanlegget ligger perfekt til med utsikt over Geirangerfjorden som står på Unescos verdensarvliste. Union Bad & Spa tilbyr ro for både kropp og sinn, hvor du kan lade opp batteriene i nærkontakt med naturen. Her får du blant annet steinmassasje med varme steiner, og alle behandlingene har fått navn etter eventyrlige fjelltopper, fjellgårder og fossefall.

Quality Spa & Resort Norefjell

Quality Spa & Resort Norefjell byr på noe nytt – nemlig spa 800 meter over havet med utsikt over den storslåtte Gaustadtoppen. Her kommer du helt inn på naturen. Ingenting er som å avslutte en dagsmarsj med en deilig spabehandling og en varm jacuzzi. Her får du også tilbud om en avslappende massasje under åpen himmel.

Nordsjøbadet Spa

Nordsjøbadet Spa ligger et lite steinkast unna Stavanger. Her kan man nyte av profesjonelle spabehandlinger og spennende fasiliteter, alt omsluttet av en glitrende natur med en deilig havbris. Nordsjøbadet har fem behandlingsrom og dette spaanlegget etterlater deg fløyelsmyk i både kropp og sinn.

Et spa er et sted for rekreasjon og pleie fra innerst til ytterst, et sted som er laget utelukkende for egenpleie. I en travel hverdag med mange gjøremål ser man alt mer økningen av spaanlegg, og de ulike fasilitetene i Norge tilbyr behandlinger fra både Østlige så vel som Vestlige tradisjoner. Et ekte spa tilby det som navnet betyr, “Helse gjennom vann”. Spa er en ypperlig måte å skjemme seg bort på!