Opplev Bergen

Bergen er en by som absolutt er verdt et besøk. Det er mye å gjøre i byen, og det finnes noe for enhver smak. Det er også en by som kan besøkes med familien, alene, med småbarn eller med venner.

bergen-norge

Først og fremst er Bergen godt kjent for bryggen i byen. Bryggen ligger nede ved havnen, og havnen er omringet av utrolig flotte gamle bygg. Det er ingen tvil om at det er en historisk stemning rundt denne bryggen, og det er utrolig mye flott å se på. Besøker man Bergen på den riktige dagen i uken, vil man også kunne oppleve det velkjente fiskemarkedet som settes opp på bryggen. En tur på dette fiskemarkedet vil garantert gi mersmak for fersk fisk og mat fra havet.

Hvis været ikke er på sitt beste når man besøker Bergen, så kan en tur til akvariet være en god idé. Akvariet i Bergen har også et veldig godt rykte og anbefales til alle som besøker Bergen for første gang. Akvariet er flott og stort, og man får virkelig komme inn i fiskenes og dyrenes verden når man er der. Dette er også en flott aktivitet hvis man besøker Bergen med barn.

“Akvariet har over 60 små og store akvarier, hvor man kan se alle de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten. Hver dag kan du oppleve pingvinfôring, sjøløveshow og hver torsdag mater vi krokodillene.”

Book hotell i Bergen i dag, og ta med hele familien eller vennegjengen på en flott bytur. Det er også mange flotte restauranter å prøve ut når man er i byen, så fornøyelsene kommer til å stå på rekke og rad når man ankommer denne trivelige byen sammen med reisefølget.