Kjente norske hotell

Farris bad – sjø og land, hånd i hånd

Farris bad er et av Norges mest populære hotell, og det ikke uten grunn. Dette hotellet oser av luksus og er tilgjengelig for alle som ønsker seg det lille ekstra. Hotellet ligger i vakre omgivelser, delvis plassert på land og delvis over havet i Larviksfjorden. Dette hotellet er et ypperlig sted for deg som ønsker avslapping og spa, en romantisk weekend eller et flott sted for jobbkonferanser. Her stimuleres alle sanser med god mat, frisk sjøluft og luksuriøs pleie.

Radisson Blu Polar Hotel

Radisson Blu Polar Hotel er verdens nordligste hotell med full service, og ligger midt i det arktiske landskapet i Longyearbyen på Svalbard. Her kan du nyte av kulinariske spesialiteter med lokale råvarer på kvelden, og en deilig frokostbuffé på morgenen. Radisson Blu Polar Hotel er den perfekte basen for arktiske eventyr på Norges mest eksotiske øy.

Hotell Union Øye – for en unik opplevelse

Hotell Union Øye er et av Norges vakreste og mest unike hotell og ble bygd allerede i 1891. Hotellet er bygd i sveitserstil og ligger på Øye ved Nordvangsfjorden i Ørsta på Sunnmøre. Rommene på hotellet har fått navn etter kjente og spesielle gjester som har besøkt hotellet. Blant disse er Keiser Wilhelm II av Tyskland og kong Haakon og dronning Maud på begynnelsen av nittenhundretallet. Både stilen, atmosfæren og omgivelsene til Hotell Union Øye stiller i en egen klasse. Denne perlen av et hotell byr på gode opplevelser og minner som du bærer med deg i en årrekke etter et besøk her.

Rica Seilet Molde

Det 54 meter høye hotellet i Molde skuer over en speilblank fjord. Hotellet ligger vest i Molde sentrum med en panoramautsikt over storslåtte fjell som vil ta pusten fra deg. Store deler av hotellet står på påler i havet og gir deg følelsen av å være i ett med vannet. Den perfekte beliggenheten for deg som elsker hav og fjell.