Finn de beste spahotellene og –sentrene i Oslo

Oslo tilbyr et stort og variert utvalg av spamuligheter – både i form av spahoteller og uavhengige spasentre og behandlingssteder.

Behandling på spa er den perfekte avkoblingen etter en hektisk dag med urbane opplevelser i Norges hovestad. Spasentre og spahotell i Oslo tilbyr en rekke behandlinger som blant annet innbefatter massasje, gjørmebad, sauna og aromaterapi. Benytt Hotell Oslo for å finne de beste spahotellene og –sentrene i Oslo.

Oslo tilbyr en rekke spamuligheter. Når det gjelder spahotell, kan du velge mellom flere profilerte hoteller som Artesia Spa Grand Hotel, Homenkollen Park Hotel Rica og Grand Hotel Oslo, for å nevne noen. Ønsker du å besøke et dedikert spasenter, kan du velge i et vidt utvalg som blant annet inkluderer Colosseum Spa, Vestkantbadet Spa og Bristol Spa. Samtlige hoteller og sentre er sentralt plasserte, og er innen gangavstand til viktige fasiliteter og til byens kollektivtransport.

Det er meldt solskinn i Oslo og Akershus påskedagene og skogen er alltid åpen, men har du heller lyst til å plaske i vann eller telle hundre-metere i svømmehallen har du sjansen.

Kopping

Pleie og velvære

Spabehandling er en tradisjon innen pleie og velvære som kan spores tilbake til oldtidens grekere og romere, som var av den oppfatning at visse typer varmt vann hadde helbredende og stressavlastende egenskaper. Denne tanken ble med tiden videreført til en mer generell tanke om at bading og annen ikke-medisinsk pleie av kroppen var en verdifull (og nødvendig) avkobling fra en ellers stressende og slitsom hverdag. Den moderne spabehandlingen henter også ideer fra det østlige Asia, hvor alternative behandlingsmetoder har vært en naturlig del av folks liv siden det første kinesiske imperiet.

I dag kan du spore tilbake til disse tradisjonene, og oppleve dem i moderne, urbane omgivelser i Norges hovedstad. Besøk et spa i Oslo i dag.