Ferier for den med økonomisk sans

Noen som er på ferie, ønsker bare å slå seg løs og spise på dyre restauranter. De har allerede et stort reisebudsjett, og de bryr seg ikke om å besøke de rette stedene for å spare en slant. Andre, derimot, har ikke dette privilegiet, og de ser dermed etter muligheter for å kunne spare inn betydelige summer, slik at de ikke blakker seg helt på ferien.

reise For mange innebærer det å dra til spesielle land der kostnadsnivået er svært lavt, men du kan også spare mye på å unngå spesielle steder i dyre storbyer og industriland. Thailand regnes som et lavkostland, og får du tak i billige flybilletter, kan en familieferie der koste like mye som en ferie på Mallorca. Filippinene består av mange tusen øyer og har også lave kostnader.

Billige reiser i Europa

Man trenger ikke dra langt til fjerne Østen eller tropiske strøk for å spare inn noen kroner. Til og med i populære Storbritannia kan du fort få flere muligheter til innsparing. Skaff deg så fort som mulig et Oyster Card eller togpass, slik at det koster mindre å ta offentlig transport. Akkurat som i Norge bør du også unngå kiosker og de mest populære handlegatene. Bulgaria og Polen har svært lave kostnader. Du kan bo på femstjerners hotell til overraskende lave priser, og i Kroatia er det mye å spare hvis du bare holder deg unna turistfellene. Hellas har mange øyer å velge mellom, og unngår du de mest turistbaserte øyene, som for eksempel Mykonos, kan det bli et svært billig opphold. Det er også mulig å reise og oppleve den fantastiske steder i Norge, som Bergen.

Januar er tradisjonelt den måneden mange av oss starter å søke og planlegge årets sommerferie. Reiseaktørene har mange gode tilbud i januar for å få kundene til å velge dem. Mange bestiller nå for å spare noen kroner fremfor å vente til vårparten- NRK.no