Avslappende seilferie i Karibien

De aller fleste av oss bestiller oss en ferie for å slappe av litt ekstra. En ferie skal være noe å se frem til, og gjerne inneholde noe man ikke får oppleve i en stressende hverdag. Hva en ferie inneholder kan så klart variere ut fra personen som skal på ferie. Hvis man er skikkelig eventyrlysten, så kan det være en hard fjelltur som regnes som en ferie.

Hvis man ønsker å slappe av litt ekstra, så kan kanskje en seiltur være tingen.

Seil i Karibien

Karibien er en virkelig flott del av verden. og når man reiser dit, så er man sikret en avslappende ferie. Det er flotte hvite strender overalt, og samtidig er man omringet av en utrolig vakker natur. Det høres ut som en drøm for de aller fleste av oss. Gjennom More Sailing kan man faktisk booke seg en tur til Karibien, og turen blir enda bedre når man får oppleve Karibien fra en seilbåt. Det beste med det hele er at man kan slappe fullstendig av gjennom hele turen, for det er et mannskap på seilbåten som tar seg av alt det praktiske.

Ferie på seilbåt

Når man bestiller en seilferie til Karibien gjennom More Sailing, får man mye med i prisen. Det er en fastsatt pris per person som skal være med, så her er det mulig å reise med hele familien, om man ønsker det. Det finnes to ulike typer seiling som tilbys gjennom More Sailing, hvor den ene er mest bestilt av par og familier, mens den andre er mest bestilt av de som reiser alene. De to ulike typene seilturene heter eventyrseiling og singel seiling. Uansett hvilke av seilturene man ønsker å reise på, så må man aller først sjekke tilgjengeligheten på datoene man ønsker å reise. En seiltur gjennom More Sailing varer i 12 dager, og da er man altså ute på havet i 12 fulle dager. I løpet av de dagene er det mye spennende å oppleve, og man får se mye av det Karibien har å by på. Det er kunnskapsrike mennesker som er med ombord, og de vet hvor de beste stedene er. Blant annet vil man få muligheten til å snorkle i det krystallklare vannet, og man får også opplevd mye av den flotte naturen i Karibien.

Les mer om seilferien på https://www.moresailing.no/seilingsreiser/seileferie-i-karibien.

Seilbåt i Karibien

Inkludert i pakken

Det er mange ting som er inkludert i seilpakken gjennom More Sailing. Skipperen og vertinnen er selvfølgelig med på turen, og de er der for å gjøre turen best mulig. Hver eneste dag gjennom hele turen har man også frokost, lunsj og drikke inkludert ombord i seilbåten. Når man skal pakke klart til reisen, trenger man ikke tenke på verken håndklær eller sengetøy, for det finnes allerede på båten når man går ombord. I prisen er det også inkludert tur-retur fly fra Gatwick i London, til St. Lucia. Transport til og fra flyplassen i Karibien er også tatt med i pakkeprisen, og alle avgifter i forbindelse med seilturen er inkludert.